Стало відомо, хто прокоментує бій Берінчик – Наваррете на MEGOGO

MEGOGO опублікував список коментаторів двох великих боксерських івентів, центральними подіями яких стануть бій за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі, а також поєдинок Дениса Берінчика проти Еммануеля Наваррете за пояс чемпіона світу за версією WBO.

Великий боксерський марафон розпочнеться у суботу, 18 травня, зі студії, яка стартує о 19:00. Орієнтовно о 20:30 відбудеться бій між українцем Даніелем Лапіна та португальцем Октавіу Пудівітром за титул WBA Continental у напівважкій вазі. Його коментатором стане Володимир Кобельков.

Далі будуть трансляції ще п’яти боїв андеркарда мегафайту Усик – Ф’юрі, які прокоментують Сергій Лук’яненко та Дмитро Аветісян. Кобельков повернеться до мікрофону на поєдинок за титул абсолюту між українським та британським чемпіонами, який розпочнеться після опівночі.

Рефері в рингу на бій між Олександром і Тайсоном стане Марк Нельсон, а підрахунок дій боксерів по раундах здійснюватимуть Мануель Олівер Палермо з Іспанії, Крейг Меткалф із Канади та Майк Фіцджеральд із американського Джексонвілля.

Велика ніч боксу продовжиться івентом в американському Сан-Дієго. Бої файткарда прокоментують Лук’яненко та Кобельков, після чого настане час поєдинку Берінчик – Наваррете (орієнтовно 7:00 ранку неділі, 19 травня). Його коментаторами стануть той же Кобельков разом з відомим українським майстром змішаних єдиноборств, колишнім чемпіоном Bellator у напівсередній вазі Ярославом Амосовим.

Нагадаємо, медіасервіс MEGOGO є ексклюзивним транслятором боїв Олександра Усика з Тайсоном Ф’юрі та Дениса Берінчика з мексиканцем Еммануелем Наваррете в Україні.

Обидва івенти будуть доступні ексклюзивно на MEGOGO за підписками “Легка”, “Оптимальна”, “Максимальна” та “Спорт”. Трансляція буде доступна у розділі “Спорт”, на власному каналі MEGOGO Гонг та на окремому поп-ап-каналі у розділі “Телебачення”, який з’явиться на сервісі у день події.

Читайте також: