Форман: “Усик має перемогти, якщо не буде підкупу суддів”

Колишній дворазовий чемпіон світу у надважкій вазі Джордж Форман прокоментував майбутній поєдинок володаря поясу WBC у хевівейті Тайсона Ф’юрі з чемпіоном світу WBO/WBA/IBF/IBO у надважкій вазі Олександром Усиком.

“Усик не турбується ні про що, окрім перемоги за очками. Він міцний боєць і може зазнати удару. Ф’юрі у складній ситуації. І якщо не буде підкуплених суддів, то Усик має перемогти.

Усик вже бився з великими хлопцями, і він не боїться. Він народжений ментально сильним. Олександр має таку здатність, це його головний актив. У нього немає нічого вражаючого, щоб перемогти Ф’юрі, крім такого мислення”.

Об’єднавчий бій між Усиком та Ф’юрі відбудеться 18 травня. Рефері у рингу звітного поєдинку стане Марк Нельсон.

Відомий також список інших боїв, що пройдуть у рамках вечора боксу у Саудівській Аравії. Серед них поєдинок українця Даніеля Лапіна проти португальця Октавіу Пудівітра за титул WBA Continental у напівважкій вазі.

Івент прийме саудівський Ер-Ріяд. WBC пропонує провести реформу суддів на звітний бій, збільшивши їхню кількість до 5-6 осіб. Штрафні санкції для боксерів у разі відмови від поєдинку становлять 10 мільйонів доларів.

Читайте також: