Кам’янчани – чемпіони обласної гімназіади

Команда ДЮФШ “Надія” другий день поспіль стає чемпіоном: 6 червня команда виборола перемогу на чемпіонаті міста, а 7 червня – на фіналі гімназіади.

Як ми повідомляли раніше, 7 червня на стадіоні “Надія” проходив фінал гімназіади – чемпіонату Дніпропетровської області з футболу серед учнів 2008-2009 років народження. За звання чемпіона боролися чотри команди: ДЮСШ Павлограду, ДЮСШ Магдалинівської селищної ради та кам’янські команди ДЮФШ “Надія” і ліцею №18.

Після прикрої поразки ліцею №18 команді Магдалинівки, кам’янчани поборолися за третє місце чемпіонату з командою ДЮСШ Павлограду. Наполегливість та гарний настрій таки дав результат, і наші обіграли гостей з рахунком 2:0,і стали бронзовими призерами чемпіонату.

Вирішальний матч відбувся між Магдалинівкою та ДЮФШ “Надія”. Обидві команди виявилися напрочуд сильними та не пропустили жодного м’яча. Довелося провести серію пенальті, аби визначити чемпіона. В цьому поєдинку кам’янчани виявилися сильнішими: вони забили у ворота суперника 5 голів. А от завдяки вправності воротаря Назара Авдєєва, команда “Надії” пропустила лише 3 м’ячі, і перемогла з рахунком 5:3. Таким чином, ДЮФШ “Надія”, тренера Андрія Широкого, стає переможцем чемпіонату Дніпропетровської області з футболу, команда  ДЮСШ Магдалинівської селищної ради – срібним призером, ліцея №18 – бронзовим призером.

Привітав чемпіонів та призерів начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк.

– Вітаю команду-чемпіонів з видатною перемогою, – зазначив Е.Коряк. – 6 червня вони перемогли на чемпіонаті міста, а сьогодні – на обласному. Також вітаю призерів, серед яких наш ліцей №18. Це великий успіх. Ми пишаємося нашими дітьми і бажаємо їм перемагати і надалі. А наша міська влада на чолі з мером Андрієм Білоусовим будуть допомагати нашим спортсменам досягати великих успіхів та прославляти наше місто, щоб Кам’янське гриміло на всю країну і далеко за її межами. І це тільки початок …

Фотографії з події