Дніпрянка Надія Кіченок вийшла до другого кола парного розряду турніру в Мадриді

Українська тенісистка Надія Кіченок успішно стартувала у парному розряді турніру WTA 1000 у столиці Іспанії Мадриді.

У парі з Мію Като дніпрянка здобула вольову перемогу над дуетом Джуліана Олмос /Александра Панова (Мексика/-). Поєдинок тривав майже дві години.

Перша партія пройшла у напруженій боротьбі. Україно-японський тандем вів 2:0, потім за рахунку 5:4 подавав на сет, але у підсумку все завершилося тай-брейком, де Надія та Мію втратили перевагу 4:1, у підсумку поступившись 5:7.

У другому сеті перевага Кіченок і Като була ще переконливішою – 3:0, потім 4:1, і в результаті закономірний реванш 6:4. У вирішальній перестрілці довго точилася боротьба на рівних, але все-таки українка та японка схилили шальки терезів на свою користь – 10:7.

Нагадаємо, на турнірі в Мадриді раніше свої матчі в одиночному розряді несподівано програли Леся Цуренко та Еліна Світоліна. Ще одна українка Даяна Ястремська пробилася до третього кола. Сьогодні до неї можуть приєднатися Ангеліна Калініна та Марта Костюк.

  • WTA 1000. Мадрид, Іспанія. Парний розряд. Перше коло

Джуліана Олмос / Александра Панова (Мексика / -) – Надія Кіченок / Мію Като (Україна / Японія) – 1:2 (7:6(5), 4:6, 7:10)

Читайте також: