Надія та Людмила Кіченок зазнають поразки у фіналі WTA 500

В американському Чарльстоні завершився жіночий парний турнір WTA500. Серед фаворитів змагання були і українки – сестри-близнючки Надія та Людмила Кіченок.

Дівчата підтвердили свій статус фаворитів, дійшовши до фіналу, де здолали три пари з американками. У вирішальному поєдинку сестрим протистояли також представниці країни-господарки турніру – Слоан Стівенс та Ешлін Крюгер.

Шанси суперниць у фіналі здавалися рівними. Проте в першому сеті Кіченок здобули майже розгромну перемогу – 6:1. За правилами парного тенісу українкам треба було перемагати і у другому сеті або розраховувати на вирішальний тайбрейк.

В наступному сеті Крюгер та Стівенс грали значно краще та змогли дотиснути Надію та Людмилу (6:3). Зустріч перейшла у вирішальний тайбрейк до десяти очок. На жаль, там американки частіше брали “свої” подачі та довели гру до перемоги (10:7).

Для сестер Кіченок це був дев’ятий спільний фінал в історії, до цього українки разом виграли п’ять трофеїв. Загалом на рахунок кожної із українок по 9 титулів у парному розряді.

  • WTA 500 Чарльстон. Пари. Грунт. Фінал

Людмила Кіченок (Україна) / Надія Кіченок (Україна) – Ешлін Крюгер (США) / Слоан Стівенс (США) – 6:1, 3:6, [7:10]

Читайте також: