Українська важкоатлетка виборола три медалі Кубка світу в Таїланді

З 31 березня по 11 квітня в місті Пхукет (Королівство Таїланд) проходить останній кваліфікаційний Кубок світу з важкої атлетики напередодні Олімпійських Ігор-2024 у Парижі.

Збірну команду України представляють 4 спортсменки: Каміла Конотоп, Ганна Давидова, Світлана Самуляк, Анастасія Маневська.

5 квітня важкоатлетка Світлана Самуляк у ваговій категорії до 64 кг принесла Україні три медалі змагань. Спортсменка, чинна віцечемпіонка Європи, посіла третє місце у ривку (101 кг), також здобула “бронзу” у поштовху (120 кг) і “бронзу” у сумі двоборства (221 кг). Золоту і срібну медалі вибороли спортсменки з Північної Кореї.

Ще одна представниця України у цій ваговій категорії, чинна чемпіонка континенту, Ганна Давидова зупинилася за крок від п’єдесталу, посівши четверте місце: у ривку (94 кг), у поштовху (117 кг), у сумі двоборства (211 кг).

9 квітня виступатиме Анастасія Маневська у ваговій категорії до 87 кг. Слідкувати за змаганнями наживо можна на YouTube-каналі: https://youtube.com/@thailandtawaofficial7019

Читайте також: