“Коли він докладає зусиль, то ламається”: Валенсія про пошкодження Яремчука

Минулого тижня збірна України під керівництвом Сергія Реброва здобула дві перемоги у плей-оф Євро-2024, обігравши Боснію і Герцеговину та Ісландію, і таким чином успішно кваліфікувалася на чемпіонат.

Одним із головних героїв команди став Роман Яремчук, який відзначився голом та асистом. Проте, на жаль, вже у першому матчі після повернення до клубу “Валенсія” форвард отримав травму.

Яремчук розпочав зустріч проти “Мальорки” в основному складі, але змушений був покинути поле вже на 17-й хвилині. За повідомленням клубу, у Романа діагностовано травму м’язів задньої поверхні стегна.

Термін відновлення наразі невідомий, але є й позитивні моменти: форвард самостійно залишив поле без допомоги лікарів. Тренер “Валенсії” Рубен Бараха висловив сподівання на швидке повернення українця до гри.

“Я не знаю серйозності травми. Відчуття таке, що коли він докладає зусиль, то ламається. Будемо сподіватися, що це ненадовго. Він приїхав зі збірної з дуже позитивною енергією та емоціями. Шкода, що це сталося у такий вдалий для нього момент. Це дає альтернативи та можливості іншим гравцям, які добре працювали”, – заявив коуч.

Нагадаємо, що Яремчук належить бельгійському “Брюгге”, але після невдалого минулого сезону влітку 2023 року перейшов до “Валенсії” на правах оренди.

Спочатку Роман нечасто з’являвся на полі, але протягом 2024 року зумів вибороти місце в основному складі. На його рахунку 4 голи у 25 матчах за “кажанів”. Наразі “Валенсія” посідає 8-ме місце в турнірній таблиці Ла Ліги.

Читайте також:

Наставник “Валенсії” відзначив успіх Яремчука зі збірною України у відборі на Євро-2024

Яремчук блиснув у плей-оф відборі на Євро та отримав місце в команді тижня EA Sports FC 24