Яремчук блиснув у плей-оф відборі на Євро та отримав місце в команді тижня EA Sports FC 24

Футбольний симулятор EA Sports FC 24 на минулому тижні представив символічну команду. Серед кращих гравців увійшов форвард збірної України та “Валенсії” – Роман Яремчук.

У 2023 році гра EA Sports FC 24 замінила легендарну FIFA після того, як Міжнародна федерація футболу (ФІФА) та розробник симулятора Electronic Arts не домовилися щодо продовження угоди. Щорічно EA Sports обирає команду найкращих гравців в “реальному” футболі, з якими можна зіграти в режимі Ultimate Team.

Команда 28-го тижня сезону була сформована після березневих матчів збірних. Роман Яремчук увійшов до символічного списку вперше у цій кампанії після вдалих виступів за збірну України у плей-оф відбору на Євро-2024.

У півфінальному матчі плей-оф проти Боснії і Герцеговини (2:1) Яремчук вийшов на заміну та став головним героєм камбеку: спочатку він зрівняв рахунок, а потім асистував Артему Довбику, який приніс Україні перемогу. У фіналі відбору проти Ісландії (2:1) Роман вийшов на поле у стартовому складі і також відзначився голом, однак його забитий м’яч скасували через офсайд.

Варто зазначити, що Роман Яремчук став третім українським футболістом, який увійшов до команди тижня EA Sports FC 24 у сезоні 2023/24.

Читайте також: