“Шахтар” розгромив “Оболонь”: екскарпатівці Швед та Сікан відзначилися голами

Київський поєдинок між “Оболонню” та “Шахтарем” розпочав 22-й тур УПЛ. “Гірники” без зайвих зусиль здолали “пивоварів” завдяки голам вихованців “Карпат”.

Суперники знаходились на протилежних полюсах турнірної таблиці: “Оболонь” бореться за виживання в елітному дивізіоні, а “Шахтар” лідирує в чемпіонській гонці. Тож втрата очок не входила в плани жодної з команд. Проте різниця в класі дала про себе знати.

Головний тренер “гірників” Маріно Пушич випустив у стартовому складі дует екскарпатівців – Данила Сікана та Мар’яна Шведа, які й стали головними проблемами для “пивоварів”.

На 16-й хвилині Швед асистував Сікану, який на швидкості обіграв голкіпера “Оболоні” Кичака та відправив м’яч у порожні ворота.

Наприкінці першого тайму відзначився вже сам Мар’ян, який скористався помилкою Лук’янчука та за допомогою рикошету подвоїв перевагу гостей.

Активна гра Шведа не давала спокою гравцям “Оболоні”. У компенсований до першого тайму час Суханов грубо зіграв проти вінгера “гірників” і отримав червону картку.

Другий тайм пройшов дещо спокійніше. “Шахтар” продовжував контролювати хід поєдинку, але не форсував події. Фінальну крапку в матчі поставив все той же Швед, оформивши дубль.

Підсумком матчу стала перемога “Шахтаря” з рахунком 3:0.

Читайте також: