Популярне англійське видання дало прогноз на виступ України на Євро-2024 з футболу

17-й чемпіонат Європи з футболу відбудеться з 14 червня по 14 липня 2024 року у Німеччині. Україна зіграє у групі Е з Бельгією, Словаччиною та Румунією.

Багато іноземних видань вже зробили свої прогнози щодо результатів різних збірних, у тому числі й України. Так, англійське видання The Guardian дало такий прогноз:

“Україна потрапила до групи E, можливо, найбільш гостинної групи з усіх, адже Румунія та Словаччина знаходяться значно нижче України у світовому рейтингу ФІФА. Місце в плей-офф має бути задачею мінімум. Чвертьфінал, до якого вони дійшли три роки тому, також не виключений”, – зазначили в виданні.

До речі, портал Goal головним претендентом на звання чемпіону Європи вважає збірну Франції. Україна в цьому списку посіла 14-ту сходинку.

Нагадаємо, 26 березня Україна вирвала перемогу в Ісландії 2:1 і пробилася на Євро-2024. Тепер наша команда покращить свої позиції у рейтингу ФІФА. Зараз “синьо-жовті” перебувають на 24-й сходинці у рейтингу ФІФА. Однак після найближчого оновлення цього списку, яке відбудеться 4 квітня, підопічні Сергія Реброва опиняться на 22-му щаблі.

Читайте також: