“Для мене це буде особливе Євро”: Судаков поділився емоціями після виходу України на Євро-2024

Збірна України здобула перемогу над Ісландією та вийшла на Євро-2024. Підопічні Сергія Реброва продемонстрували стійкість та волю до перемоги, здолавши ісландців з рахунком 2:1 у фінальному матчі плей-оф кваліфікації.

Георгій Судаков, півзахисник “синьо-жовтих”, який відзначився двома результативними передачами, поділився своїми емоціями після перемоги.

“Напевно, всі емоції залишив на полі. Після гри вже тільки втома та неймовірна гордість за нашу країну, за нашу команду. Ця перемога якраз для нашої країни.

Я не думаю про свої результативні дії, в першу чергу я віддаю всього себе команді. Для мене це буде, напевно, особливе Євро. Я неймовірно чекаю на нього і думаю, що у нас є всі шанси вийти з групи”, – сказав Судаков.

Нагадаємо, що на чемпіонаті Європи, який відбудеться з 14 червня по 14 липня 2024 року, збірна України зіграє в групі E з Бельгією, Словаччиною та Румунією. До плей-оф вийдуть дві кращі команди з кожної групи, а також чотири найкращі команди, які посіли треті місця серед шести квартетів.

Читайте також: