Тоні Белью назвав серйозне занепокоєння перед поєдинком Тайсона Ф’юрі проти Олександра Усика

18 травня в Ер-Ріяді відбудеться об’єднавчий бій за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті між володарем поясів за версіями WBO/WBA/IBF/IBO у суперважкій вазі Олександром Усиком та чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі.

Колишній чемпіон світу в напівважкій вазі, британський боксер-професіонал, Тоні Беллью розповів про одну проблему, яка його хвилює напередодні майбутнього протистояння між боксерами.

В інтерв’ю Spinbet Беллью заявив, що вірить, що Усик зможе впоратися з надзвичайними фізичними перевагами “Циганського короля”, хоча визнав, що українця можуть “обікрасти” в суддівських таблицях.

“Це буде захоплююче, але я думаю, що це буде неприємно спостерігати, але Олександр Усик здобуде перемогу. Я сподіваюся, що його не розіграють, тому що якщо він прийме рішення, це буде найкращий бій з усіх яких я бачив. Кожен чемпіон, якого він відвідував, об’єднував дивізіони. Він зробив це в усьому важкому дивізіоні та об’єднав. Він прийшов у двір чемпіона у важкій вазі (Ентоні Джошуа в Лондоні) і побив його на його власному терені. А тепер він може побити й Тайсона Ф’юрі”, – сказав Белью.

Двосторонній бій-реванш включено в контракт змагання , що означає, що швидше за все ми побачимо ще один бій між суперважкоатлетами до кінця року.
Переможець довгоочікуваного бою стане першим абсолютним чемпіоном світу у суперважкому дивізіоні у XXI столітті. Останнім був легендарний британець Леннокс Льюїс, який у 1999 році переміг американця Евандера Холіфілда.

Якщо бій зірветься, то винуватець заплатить штраф у розмірі 10 мільйонів доларів.

Читайте також: