“Я провів у в’язниці три найкращі роки свого життя”: несподіване зізнання Майка Тайсона

У далекому 1992 році Майк Тайсон потрапив за ґрати за зґвалтування. Він мав там провести 10 років, але його звільнили у 1995 році з умовним терміном покарання. Боксер каже, що не винен. Після ув’язнення Тайсон повернувся в професійний бокс, провів серію боїв і повернув частину чемпіонських звань, але втратив їх у бою з Евандером Холіфілдом.

Здавалося б, мало приємного провести роки в тюрмі. Проте, як каже сам спортсмен, ув’язнення дало йому можливість віднайти спокій.

“Я провів у в’язниці три найкращі роки свого життя. Я був у мирі із самим собою. Адже гроші нічого не значать, якщо у вас немає спокою, стабільності, балансу. Ви повинні мати розсудливість, щоб контролювати кожен аспект вашого життя. Я завжди говорив, що Бог карає вас, даючи вам усе, що ви хочете, щоб побачити, чи зможете ви з цим впоратися”, – сказав Тайсон.

20 липня “залізний” Майк повернеться на ринг. Його суперником буде відомий YouTube-блогер і боксер, 27-річний Джейк Пол (9-1, 6 КО).

Подія відбудеться на арені AT&T Stadium у місті Арлінгтон, штат Техас, США. Бій транслюватиметься на сервісі Netflix.

Останній професійний бій Тайсон провів у 2005 році. Майк поступився технічним нокаутом у шостому раунді ірландцю Кевіну Макбрайду.

Читайте також: