Netflix покаже серіал про кар’єру Жозе Моуріньо

Стрімінговий сервіс Netflix анонсував випуск документального серіалу про кар’єру відомого тренера Жозе Моуріньо.

Серіал демонструватиме кар’єру та цікаві моменти у житті Моуріньо, починаючи з переможного розіграшу Ліги чемпіонів 2003/04 на чолі “Порту”. Прем’єрна серія очікується у 2025 році. У ході чотирьох серій буде використано як рідкісні кадри, так і ексклюзивне інтерв’ю самого тренера. Крім того, в записі будуть коментарі гравців, які раніше виступали під керівництвом Жозе.

Нещодавно у світ Netlfix випустив фільм про кар’єру екс-футболіста низки клубів та збірної Англії, а нині власника “Інтер Маямі” Девіда Бекхема. Також Netflix придбав права на трансляцію Monday Night Raw – щотижневого шоу рестлінг-промоушену World Wrestling Entertainment (WWE).

61-річний Моуріньо веде самостійну тренерську кар’єру з 2000 року. З “Порту”, “Челсі”, “Інтером”, “Реалом”, “Манчестером Юнайтед” та “Ромою” він завоював 26 різних трофеїв, з них п’ять єврокубкових.

З 2021 року португалець очолював “Рому”. З “вовками” португалець став переможцем першого в історії розіграшу Ліги конференцій (2022), а також вивів римський клуб у фінал ЛЄ-2022/23, де поступився в серії пенальті “Севільї”. У січні 2024 року “Рома” офіційно оголосила про звільнення коуча.

Читайте також: