Доменіко Тедеско продовжив контракт із збірною Бельгії

Королівська Бельгійська футбольна асоціація (КБФА) офіційно оголосила про продовження контракту з головним тренером збірної Бельгії Доменіко Тедеско до липня 2026 року. Попередня угода спливала відразу після Євро-2024.

Нагадаємо, Тедеско прийняв “Червоних Дияволів” у лютому 2023-го, змінивши на цій посаді Роберто Мартінеса. Під його керівництвом команда провела 10 матчів, у яких здобула вісім перемог (у тому числі над Німеччиною в контрольному поєдинку) та двічі зіграла внічию.

Доменіко виграв відбіркову групу, легко виконавши завдання кваліфікації на Євро-2024. Тепер він відпрацює з бельгійською збірною щонайменше ще один відбірковий цикл – його новий контракт розрахований до чемпіонату світу-2006 включно.

Тедеско 38 років. Його тренерська кар’єра стартувала у 2006-му, а останні сім років німець італійського походження тренує на дорослому професійному рівні. До збірної Бельгії Доменіко працював з “Ерцгебірге”, “Шальке” (2017 – 2019, застав Євгена Коноплянку), “Спартаком” та “Лейпцигом”. З останнім вигравав Кубок Німеччини-2022. Був звільнений після домашньої поразки від “Шахтаря” (1:4) у Лізі чемпіонів.

Читайте також: