Форвард “Руху” Юрій Климчук отримав травму та вибув до кінця сезону

Нападник “Руху” Юрій Климчук отримав надрив задньої хрестоподібної зв’язки. Його очікує хірургічне втручання, футболіст не повернеться в гру до кінця нинішнього сезону.

Керівник медичного штабу львів’ян Юрій Полігас найближчим часом разом із Климчуком вирушить до Польщі, де після консультації гравця буде прооперовано. Ймовірно, може знадобитися повна хірургічна реконструкція зв’язки. Термін відновлення Климчука – від трьох-чотирьох місяців до півроку.

Климчук – вже другий важливий гравець “Руху”, який зазнав серйозної травми цього року. У січні нещастя трапилося з капітаном команди Марком Сапугою, який у спарингу з австрійським “Штурмом” отримав розрив передньої хрестоподібної зв’язки. Згодом Марко переніс операцію у Варшаві.

26-річний Климчук у нинішньому сезоні зіграв 17 поєдинків, забив п’ять голів, віддав три асисти. Визнавався найкращим гравцем 2-го туру УПЛ.

“Рух” посідає п’яте місце у чемпіонаті України, набравши 33 очки у 20 матчах. Найближчої суботи, 16 березня, львів’яни зіграють із “Металістом 1925”.

Читайте також: