Зірка британської суперважкої ваги шкодує про те, що ніколи не зустрічався з Ф’юрі чи Джошуа

Тайсон Ф’юрі та Ентоні Джошуа є двома найвідомішими британськими боксерами, і тепер, ще одна британська зірка важкої ваги зізнався, що жалкує, що ніколи не зустрічався з жодним із цих двох чоловіків, пише Offers.Bet.

Девід Прайс — бронзовий призер Олімпійських ігор у Пекіні 2008 року, увійшов до лав професіоналів як триразовий національний чемпіон, подавав великі надії.

Йому здавалося, що він виправдає всі очікування, вигравши свої перші п’ятнадцять поєдинків і перемігши таких, як Джон Макдермотт, Сем Секстон і Одлі Гаррісон, щоб отримати титули Англії, а потім влаштував би бій з Ф’юрі.

Однак, перш ніж Прайс отримав шанс зіткнутися з «Циганським королем», його двічі нокаутував Тоні Томпсон, що зірвало його кар’єру та призвело до зриву переговорів щодо запропонованого протистояння з Ф’юрі .

Через шість років Прайс повісив рукавички після сьомої поразки в кар’єрі, а тепер він зізнався, що хотів би зіткнутися з Ф’юрі та Ентоні Джошуа .

“Ці великі бої, які визначали кар’єру, і навіть не важливо була б перемога, поразка або нічия. Мушу визнати, що у мене не було того, що потрібно, щоб досягти цього рівня без удачі на цьому шляху. Комусь щастить, комусь ні, а мені не щастить. Це прикро, тому що я думаю, що вони хотіли б перетнутися зі мною”, – сказав Прайс.

Незважаючи на те, що він не зміг повернути “золото” у важкій вазі додому, до Ліверпуля, Прайс дуже шанований серед британських шанувальників боксу, і йому все ж вдалося провести свою долю видатних моментів на рингу після карколомної поразки від Томпсона.

Читайте також: