“Йому може бути важко”: екс-тренер Ф’юрі про його бій з Усиком

Колишній тренер Тайсона Ф’юрі Бен Девісон, який зараз тренує Ентоні Джошуа, оцінив його майбутній беззаперечний бій з Олександром Усиком і вважає, що “це може бути важкий бій”.

18 травня в Ер-Ріяді відбудеться довгоочікуваний бій за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті між володарем поясів за версіями WBO/WBA/IBF/IBO у суперважкій вазі Олександром Усиком та чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі.

Останній виступ “Циганського короля” проти Френсіса Нганну змусив багатьох людей, включаючи його власного батька, хвилюватися, що він може почати демонструвати ознаки занепаду.

Також він добряче травмувався під час спарингу. Пошкодження британця вимагало накладання швів, через які Тайсон не встиг відновитися до бою з Усиком, що схвилювало фанатів, чи збереже Ф’юрі  мотивацію.

Тим часом Усик здобув дві чудові послідовні перемоги над Ентоні Джошуа та надійно провів другий захист своїх титулів WBA, WBO та IBF проти Даніеля Дюбуа.

Бен Девісон виданню Bet 365 поділився своїми думками з приводу майбутнього бою.

“Так, це масштабна, неймовірна бійка. З точки зору їх характеру, це так божевільно, оскільки вони настільки протилежні, але настільки схожі. Я заінтригований. Багато людей кажуть, що розмір Тайсона – це ключ до перемоги, але вся справа в тому, чи зможе Тайсон нав’язати свій розмір. Якщо він піде на бій неправильним шляхом, йому може бути важко скористатися своїм розміром. Я думаю, що Усик дуже агресивний та технічний”, – зазначив Девісон.

Попередньо, бій відбудеться в 00:30, тобто, за нашим часом вже у неділю, 19 травня. Онлайн-трансляцію проведе сайт OBOZ.UA. Також поєдинок можна буде дивитися на платформі Megogo та DAZN. Вартість показу стане відома пізніше.

Читайте також: