Історичний поєдинок Усик-Ф’юрі: де і коли дивитися бій та на кого ставлять букмекери

18 травня в Ер-Ріяді відбудеться об’єднавчий бій за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті між володарем поясів за версіями WBO/WBA/IBF/IBO у суперважкій вазі Олександром Усиком та чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі.

Коли і де дивитися поєдинок

Попередньо, бій відбудеться в 00:30, тобто, за нашим часом вже у неділю, 19 травня. Онлайн-трансляцію проведе сайт OBOZ.UA.

Також поєдинок можна буде дивитися на платформі Megogo та DAZN. Вартість показу стане відома пізніше.

Прогнози букмекерів

Букмекери лідером поєдинку вважають Ф’юрі. На його перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,80. Тріумф Усика оцінюється котируванням 2,00, нічия – 17,00.

Також свої прогнози робив суперкомп’ютер. За його даними, “Циганський король” має виграти бій із шансами 52%. На те що переможе Усик він ставить 44%, на нічию – 4%.

Історичний поєдинок Усик-Ф'юрі: де і коли дивитися бій та на кого ставлять букмекери

Травма внесла корективи

Поєдинок мав відбутися 17 лютого. Але за два тижні до поєдинку Ф’юрі травмувався під час спарингу. Пошкодження британця вимагало накладання швів, через які Тайсон не встиг відновитися до бою з Усиком.

Один з тренерів Усика Сергій Лапін назвав травму Ф’юрі підозрілою і висловив припущення, що бій перенесли через погану підготовку табору британця. Навіть деякі вболівальники все ще скептично ставляться до бою, тому керівник Саудівської Аравії Туркі Алальших вжив запобіжних заходів, щоб спробувати зупинити це, заявивши, що якщо хтось з бійців відмовиться від бою 18 травня, він повинен заплатити штраф у розмірі 10 мільйонів доларів.

Переможець довгоочікуваного бою стане першим абсолютним чемпіоном світу у суперважкому дивізіоні у XXI столітті. Останнім був легендарний британець Леннокс Льюїс, який у 1999 році  переміг американця Евандера Холіфілда.

Скільки зароблять боксери

На боксерів очікує вражаючий гарантований гонорар за поєдинок. Так, Усик заробить 27 мільйонів фунтів (34 млн доларів). Це трохи менше за його рекордний заробіток, який він отримав за реванш з Ентоні Джошуа.

Натомість Ф’юрі отримає значно більше – 55 млн. фунтів (69 мільйонів доларів). Цей гонорар стане для Циганського короля найвищим у кар’єрі.

Читайте також: