ТОП-3 десерти, які не шкодять вашій фігурі

Хто з нас не любить ласувати десертами? Проте, багато хто з нас стурбований ризиком набрати зайву вагу, який часто супроводжує вживання солодощів. На щастя, не всі десерти шкодять вашій фігурі. Існує безліч ласощів з низьким вмістом цукру, які дозволять вам насолоджуватися ними без шкоди для калорійного плану.

Розповідаємо, які три типи солодощів можна їсти щодня.

Заморожений виноград

Звичайний виноград не здається дуже десертним, але заморожений – це зовсім інше. Якщо ви не смакували його ніколи, спочатку можете бути скептичними, але смак замерзлих виноградин дійсно неймовірний! Ці маленькі природні солодощі є освіжаючими та ситними.

З низькою калорійністю та без цукру, вони є чудовою альтернативою звичайним солодким закускам. Просто покладіть виноградинки в морозилку, відокремивши кожну від гілки. Ви можете заморожувати їх у мисці або в іншому зручному посуді. Перед вживанням виймайте трохи виноградин, щоб інші не розтанули.

Печені яблука

Печені яблука є чудовим десертом під час втрати ваги. Цей простий, але ситний ласунок має натуральну солодкість, багатий клітковиною та важливими поживними речовинами. Процес випікання поліпшує їхній смак, роблячи теплий і смачний десерт. Ви можете їсти печені яблука цілими як десерт або ж різати їх у сніданкові каші чи навіть робити пюре.

Фініки з горіховими пастами

Просто фініки – це вже смачний солодкий снек. А якщо наповнити їх мигдальною чи арахісовою пастою, отримаєте ідеальний баланс білків, жирів, клітковини та солодкості. Фініки є добрим джерелом клітковини, сприяють травленню та регулюють апетит.

Рекомендуємо додати фініки до свого тижневого меню, їдячи їх вранці або після тренування. Враховуючи їх ситність, дуже важливо їсти їх у помірних порціях.