Запас на будь-який випадок: продукти, з якими ви ніколи не будете голодні

Знайоме відчуття, коли після магазину гаманець порожній, а холодильник не тішить різноманіттям? Кілька сортів ковбаси, сиру та круп – це аж ніяк не збалансований раціон. І проблема криється не в нестачі коштів, а в невмінні обирати дійсно потрібні продукти. Розповідаємо про те, яка їжа завжди повинна бути вдома.

Їжа, яка повинна завжди бути вдома

Заморожений шпинат

Це хороший додаток до різних страв, таких як омлет, скрембл, суп, яловичина з бобами, а також для шпинатних соусів до котлет, котлети, соусів для курячого м’яса, овочевих вафель та ін. – це дуже поживно. Листочки треба відварити, покласти в зіп пакети та заморозити.

Грецький йогурт

Це дуже багатофункціональний продукт. Він може бути солодким з бананом та чіа для перекусу або кислим з малиною для каші. Можна додати часник і отримати соус для картоплі або огірків, змастити ним домашню шаурму. Йогурт дуже смачно їсти поєднавши з сирниками або просто ложкою без нічого – це цінне джерело корисних бактерій для нашого травлення.

Заморожені ягоди

З них можна зробити чудовий соус без цукру.

Сушений часник і коріандр

Часник додає аромату, а коріандр добре пасує до м’яса, сочевиці, фунчози, супів і багатьох страв, де потрібна гострота і пікантність, чудово виділяє смак.

Подрібнена вівсянка

Її можна їсти зі шпинатом, йогуртом і полуницею – не набридає.

Заморожені круасани

Вони ідеально підходять для ситних сніданків. Можна наповнити їх різними улюбленими начинками – солодкими та солоними.