ТОП-4 вправи для краси та сили рук

Руки – область, яка мучить більшість жінок, незалежно від їхнього тіла. Адже на руках накопичується багато жиру, що призводить до в’ялості шкіри.  Щоб вдосконалити та зміцнити свої руки, можна спробувати декілька простих та дієвих вправ.

Вправа 1: згинання

Базова вправа, щоб тонізувати та зміцнити руки. За допомогою двох гантелей ці скручування розвиватимуть міць ваших біцепсів. Ця вправа має численні переваги: краща постава, стабільність плечей, покращені спортивні результати, менший ризик травм, загальне зміцнення рук для полегшення щоденних завдань.

Як виконувати: встаньте, розставивши ноги, обома руками візьміть вагу. Гантелі повинні бути не менше 1 кг або більше в залежності від вашої сили. Тримайте вагу великим і міцним пальцями, зап’ястям і руками назовні. Далі з силою підніміть гантелі, згинаючи лікоть і притягуючи їх до плечей.
Потім поверніться у вихідне положення. Виконайте 3 підходи по 10 повторень.

ТОП-4 вправи для краси та сили рук

Вправа 2: віджимання від стіни

Досить важка фізична вправа, яка особливо ефективна для зміцнення грудей, трицепсів і передніх дельтовидних м’язів. Якщо ви будете практикувати ці віджимання щодня, непривабливі набряки на ваших руках будуть не більш ніж поганим спогадом.

Як виконувати: встаньте обличчям до стіни на відстані витягнутої руки. Покладіть долоні на стіну на відстані трохи більше ширини плечей. Видихніть, зігніть лікті, щоб наблизити груди та підборіддя до стіни, зберігаючи ноги та долоні статичними. Вдихніть і притисніться до стіни, поки ваші руки не випрямляться, а груди та підборіддя не відійдуть від стіни, щоб почати знову. Виконати 20 повторів.

ТОП-4 вправи для краси та сили рук

Вправа 3: зворотна планка

Ця вправа також відмінно підходить для поліпшення кровообігу, зняття стресу і зміцнення всіх глибоких м’язів тіла.

Як виконувати: почніть у положенні сидячи з прямими ногами, злегка зігнутою спиною та прямими руками, долонями на підлозі та кінчиками пальців до сідниць.
Вдихніть і підніміться: ваше тіло має утворювати пряму лінію від голови до ніг. Переконайтеся, що ваша шия вирівняна з хребтом. Тримайте цю позицію. Почніть з 10-15 секунд. Утримуйте положення як можна довше.

ТОП-4 вправи для краси та сили рук

Вправа 4: вправа з гантелями

Ці рухи ефективно зміцнять руки та квадрицепси. Слідкуйте за тим, щоб ноги вирівнювалися по відношенню до плечей.

Як виконувати: встаньте, розставивши ноги на ширині плечей. Візьміть гантелі долонями вгору.
Спочатку підніміть обидві руки на висоту плечей, потім підніміть обидві руки над головою.
Повільно опустіть руки назад у вихідне положення. Виконати 20 повторів.