Додайте на тарілку: овочі, які допоможуть вам схуднути взимку

Щоб скидати вагу, вам достатньо дотримуватися одного простого правила – витрачати більше калорій, ніж ви отримуєте. І овочі на вашому столі можуть вам дуже допомогти в цьому. Розповідаємо, які ж овочі варто обирати.

Хрестоцвітні овочі

Броколі та капуста різних сортів – це ваші найкращі друзі, якщо ви хочете позбутися зайвих кілограмів та зберегти рівновагу в харчуванні. Ці продукти містять безліч корисних речовин, які дуже важливі для здоров’я. Крім того, капуста та броколі мають дуже низьку калорійність, але багато клітковини, і це робить ці овочі чудовим варіантом для ситного перекусу.

Авокадо

Можливо, ви думаєте, що авокадо занадто калорійні через велику кількість жиру, але це все ще чудовий продукт, якщо ви прагнете трохи схуднути після зимових свят. Незважаючи на те, що в авокадо дійсно багато жиру, переважно це мононасичені жири, які вважаються здоровими та корисними. І вони можуть бути дуже корисними для того, щоб зменшити як загальну масу тіла, так і обсяг вашої талії.

Картопля

Картопля часто отримує негативні відгуки в подібних рейтингах, але цей овоч також може бути дуже корисним для вас. Картопля прямо-таки насичена поживними речовинами, корисними вуглеводами та клітковиною, яка може уповільнювати травлення.

Майте на увазі, що картопля має низьку калорійність, тому може стати відмінним продуктом для схуднення.

Огірок

Огірки – це дуже універсальні овочі, які можна використовувати у багатьох різних стравах. Вони можуть бути і легкою закускою, і додатком до салату. У великому огірку ви знайдете лише 45 калорій, але ви зможете забезпечити гідне зволоження організму та багато корисних поживних речовин.

А вміст вітамінів та антиоксидантів допоможе вам покращити загальний стан тіла та скинути кілька кілограмів.