Як прибрати жир на животі: відмовтеся від цього білка

Щоб позбутися жиру на животі, вам слід уникати частого споживання деяких продуктів, які містять певний білок.

Так, це правда, хоча зазвичай вважається, що для того, щоб схуднути потрібно харчуватися правильно, тобто їсти білки та овочі, дієтологи Таммі Шеймс і Ліссі Лакатос стверджують, що існують певні продукти, які є найгіршими для організму, якщо ви хочете позбутися жиру на животі.

Який білок найшкідливіший для жиру на животі

Ви не здогадаєтеся, але найгірший білок для спалювання жиру на животі, за думкою дієтологів — це сир.

Так, саме “корисний” сир. Хоча сир є чудовим джерелом білка та кальцію, він дуже шкідливий, якщо ви хочете схуднути.

Більшість калорій у сирі походить із жиру, а не з білка, тому навіть мала порція сиру може швидко збільшити калорії.

Зазначається, що люди зазвичай занадто щедро використовують сир як додаток, подібно до того, як вони використовують соус або спеції. Ця звичка, на жаль, призводить до зайвих небажаних кілограмів.

“Більшість людей додають сир у свої вже висококалорійні гамбургери, м’ясну лазанью, макарони та салати”, — кажуть фахівці.

Яка є здорова білкова альтернатива сиру

Адже білок необхідний для схуднення. Він насичує та забезпечує відчуття ситості після їжі, підтримує стабільний рівень цукру в крові, що допомагає вам уникнути енергетичних збоїв, які призводять до нездорової тяги до їжі. Крім того, він допомагає будувати та відновлювати м’язову тканину для сили та швидкого метаболізму.

Але попри те, що білок корисний для схуднення, якщо ви споживаєте білок, який містить жир або цукор, він швидко накопичує калорії, “що може сприяти збільшенню ваги, і/або це може викликати запалення в організмі, що ускладнює втрату ваги”.

Чим можна у такому разі замінити сир? Нежирним або знежиреним сиром.

«Коли з сиру знежирюється частина або весь жир, калорійність зменшується, а білок зазвичай збільшується», — пояснюють дієтологи.

Тому знежирений або нежирний сир  є потрібним білковим вибором для схуднення, рекомендують дієтологи.