Наставник “Аталанти” перед матчем Ліги чемпіонів назвав найнебезпечніших гравців “Шахтаря”

Головний тренер “Аталанти” Джан П’єро Гасперіні поділився очікуваннями від майбутнього матчу з “Шахтарем” у ЛЧ.

“Це інша команда, ніж та, з якою ми зустрічалися п’ять років тому, але ми також інші. “Шахтар” провів відмінний матч проти “Болоньї”, як і всі матчі Ліги чемпіонів. Друга половина гри була інша. На місці “Болоньї” ми б забили свій гол, їм просто не пощастило.

У Лізі чемпіонів немає слабких колективів, а “Шахтар” – хороша команда, чемпіон своєї країни. З гравців я б виділив Георгія Судакова, Егіналду та Невертона”, – сказав Гасперіні у коментарі Sky Sport.

Зазначимо, що “гірники” зіграють з італійським клубом сьогодні, 2 жовтня. Поєдинок відбудеться на стадіоні “Фельтінс Арена” у Гельзенкірхені (Німеччина). Стартовий свисток пролунає о 19:45.

Орієнтовні склади на матч “Шахтар” – “Аталанта”

  • “Шахтар”: Різник – Конопля, Бондар, Матвієнко, Педро Енріке – Криськів – Зубков, Бондаренко, Судаков, Невертон – Траоре;
  • “Аталанта”: Карнезеккі – Джимсіті, Коссуну, Колашинац – Белланова, де Рон, Едерсон, Дзаппакоста – Лукман, Де Кетеларе – Ретегі.

Матч обслуговуватиме португальська бригада рефері на чолі з Жоау Пінейро. Йому асистуватимуть Бруну Алвеш Жезус і Лусіану Майя. Резервним арбітром призначено Жоау Гонсалвеша. За VAR відповідатиме Тьягу Мартінш, якому асистуватиме німець Бастіан Данкерт.

Читайте також: