Шість голів “Динамо” у ворота “Партизана”: кияни стартують у кваліфікації Ліги чемпіонів з розгромом (відео)

Київське “Динамо” здобуло розгромну перемогу над сербським “Партизаном” у першому матчі другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів сезону 2024/25. Зустріч, яка відбулася на “Арені Люблін” у польському Любліні, завершилася з рахунком 6:2.

Сербська команда першою вийшла вперед на 22-й хвилині матчу, коли Сальданья реалізував пенальті. Арбітр призначив 11-метровий удар після перегляду відеоповтору (VAR) через фол Олександра Караваєва у власному штрафному майданчику.

На 40-ій хвилині матчу Микола Шапаренко зрівняв рахунок, вразивши верхній ближній кут після передачі Владислава Кабаєва. А на 43-й хвилині Володимир Бражко вивів “біло-синіх” вперед, завдавши точного удару з-за меж штрафного майданчика в дальній кут.

Перед перервою, на 45+1-й хвилині, “синьо-жовті” забили третій гол у ворота “Партизана”: Караваєв з правого флангу штрафного, після рикошету від захисника сербського клубу, відправив м’яч у дальній кут.

На початку другого тайму кияни почали громити сербів. На 55-й хвилині Кабаєв протягнув м’яч до чужого карного майданчика і вдало пробив у лівий нижній кут.

Другий м’яч для “Партизана” на 66-тій хвилині забив Салданья, який замкнув простріл від партнера в центрі воротарської зони і став найрезультативнішим гравцем матчу з двома забитими голами.

Однак вирішальний момент у цьому матчі належав “Динамо”. На 83-й хвилині Денис Попов забив у порожні ворота після передачі від Назара Волошина, а на 90+2-й хвилині Олександр Піхальонок забив шостий м’яч у ворота сербської команди.

  • Кваліфікація Ліги чемпіонів. 2-й раунд. Перший матч

“Динамо” — “Партизан” 6:2

Голи: Шапаренко, 40, Бражко, 43, Караваєв, 45+1, Кабаєв, 55, Попов, 83, Піхальонок, 90+2 — Салданья, 22 (пен.), 66

Матч-відповідь між “Динамо” та “Партизаном” відбудеться у середу, 31 липня, у Белграді. Гра розпочнеться о 21:00 за київським часом. У разі перемоги в протистоянні суперником киян у третьому раунді стане шотландський “Рейнджерс”.

Читайте також: