Останні новини

Англія вирвала перемогу у Нідерландів та пробилася до фіналу Євро-2024 (відео)

- 11 Липня 2024, 00:07

Збірна Англії здобула перемогу над Нідерландами у другому півфінальному матчі Євро-2024 з футболу. Матч у Дортмунді завершився з рахунком 2:1.

Другий тайм розпочався замінами одразу у обох збірних: у складі Англії Люк Шоу замінив Кірана Тріпп’єра, а в Нідерландах Ваут Вегхорст вийшов замість Доніелла Малена.

На 64-й хвилині Вірджил Ван Дейк мав шанс зрівняти рахунок, але його удар у правий кут воріт відбив Джордан Пікфорд. Нідерланди продовжували атакувати, але зусилля Хаві Сімонса та Коді Гакпо не принесли бажаного результату. Трохи згодом Букайо Сака влучив у ворота Нідерландів, але гол було скасовано через офсайд.

Найважливіший момент стався на 90-й хвилині, коли Коул Палмер продемонстрував чудове бачення поля і віддав передачу на Оллі Воткінса. Оллі, перебуваючи на межі штрафного майданчика, холоднокровно відправив м’яч у нижній лівий кут воріт, встановивши рахунок 1:2 на користь Англії.

Суддя додав до основного часу 2 хвилини, проте це не допомогло Нідерландам відновити рівновагу. Таким чином, національна збірна Англії з стала другим фіналістом чемпіонату Європи-2024. Фінальний матч між Англією та Іспанією відбудеться в неділю, 14 липня.

Читайте також:

По темі