Останні новини

Збірні Нідерландів та Англії розписали нічию у першому таймі півфіналу Євро-2024 (відео голів)

- 10 Липня 2024, 22:07

У середу, 10 липня, стартував другий півфінальний матч Євро-2024 з футболу, в якому за вихід до фіналу позмагаються збірні Нідерландів та Англії. Поєдинок проходить на стадіоні “Сігнал Ідуна Парк” у Дортмунді.

Вже на 7-й хвилині Хаві Сімонс відзначився видовищним голом, забивши м’яч у ліву дев’ятку воріт Англії. Проте Англія швидко відповіла: на 18-й хвилині Гаррі Кейн реалізував пенальті, встановивши рівновагу в рахунку – 1:1.

Обидві команди мали ще кілька хороших моментів для взяття воріт, однак їм так і не вдалося реалізувати голи. На 30-й хвилині Дензел Дюмфріс після кутового пробив головою у поперечину, тоді як на 32-й хвилині Філ Фоден влучив у ліву стійку воріт суперника.

В останні хвилини першого тайму збірна Англії продовжує активно атакувати, намагаючись взяти гору над суперником. Філ Фоден отримав м’яч та завдав удару з межі штрафного майданчика, проте голкіпер Барт Вербругген ефектно врятував свою команду, вистрибнувши праворуч і відбивши удар.

Перший тайм добіг до кінця, проте суддя додав до основного часу 3 хвилини. Але доданий час нічого не змінив, збірні пішли на перерву із рахунком 1:1.

Стартові склади

  • Нідерланди: Вербрюгген, Дюмфріс, де Врей, ван Дейк, Аке, Схаутен, Рейндерс, Сімонс, Мален, Гакпо, Депай.
  • Англія: Пікфорд, Вокер, Стоунз, Гехі, Тріпп’єр, Майну, Райс, Беллінгем, Фоден, Сака, Кейн.

 

 

По темі