Португалія розгромила Туреччину з курйозним автоголом на Євро-2024 (відео)

У суботу, 22 червня, збірні Туреччини та Португалії зустрілися в матчі другого туру групи F фінальної частини Євро-2024. Поєдинок проходив на стадіоні “Сігнал Ідуна Парк” у Дортмунді.

Другий тайм розпочався спробою Туреччини відігратися, проте вона виявилась невдалою: Актюркоглу спробував знайти когось із партнерів передачею з-за меж штрафного майданчика, однак, захист суперника швидко зреагував, перервавши атаку.

На 56-ій хвилині матчу Роналду віддав передачу впоперек штрафного майданчика Фернандешу, той не схибив та пробив по порожніх воротах. Розгромний рахунок 0:3 на користь Португалії.

Фінальний свисток арбітра засвідчив тріумф португальської збірної, яка здолала суперника з сухим рахунком 3:0. Таким чином, Португалія достроково забезпечила собі 1 місце в групі F. Туреччині ж для виходу в плей-оф вистачить навіть нічийного результату проти Чехії в останньому матчі групового етапу.

В заключному турі групового етапу португальці зустрінуться з грузинами, а турки змагатимуться з чехами. Матчі відбудуться в середу, 26 червня, о 22:00 за київським часом.

Читайте також: