Збірна України всуху програла Румунії: “синьо-жовті” розпочали Євро-2024 з гіркої поразки

Попри прогнози букмекерів на виграш України, наша збірна програла Румунії, програла всуху – 3:0.

Сьогодні, 17 червня в Мюнхені на “Арена Мюнхен” збірна України зіграла проти команди Румунії. Це був стартовий матч у груповому турнірі Євро-2024.

Українці майже всю гру виглядали слабкішими, чим і скористався суперник. На 29-й хвилині через помилку Луніна румуни відкрили рахунок – 1:0. У другому таймі на 52-й хвилині Марін забив другий гол, а вже на 57-й хвилині Дрегуш пробив третій гол.

– Дуже важко знайти правильні слова, соромно було дивитися в очі нашим уболівальникам, – прокоментував гру Олександр Зінченко. –  Усі хлопці розуміють, що трапилося, нам треба показати реакцію в наступній грі. Головний тренер вкаже на наші помилки, поразка болюча та неприємна. Сподіваюся, в наступному матчі все вийде зробити. Потрібно покращувати нашу гру. Контролювати м’яч це одне, а створювати моменти, це інше. Румунія створила моменти і забила м’ячі.

– Для усіх це неочікувано. Це перша гра, ми проаналізуємо та будемо більш ретельно готуватися. Є помилки, ми не були достатньо агресивними, ми не створювали моментів, – зазначив Сергій Ребров. – Впевнений у наступній грі буде інший настрій.

Румунія – Україна – 3:0

Голи: Станчу, 30, Р. Марін, 53, Дрегуш, 57

Читайте також: