У Кам’янському відіграні ігри 6-го туру чемпіонату міста з футболу: результати

У Кам’янському триває чемпіонат міста з футболу серед команд виробничих підприємств та аматорських колективів. 30 липня відбувся фінальний матч 6-го туру.

Про це повідомили в Федерації Кам’янського з футболу.

“Атлетік” встановлює рекорд туру, адже команда забила своєму супернику “Титану” аж 15 голів. “Двір” програє “всуху” колегам з “Каметсталі”, “Союзсталь” одержав впевнену перемогу над “Лансом”, а “Лівий берег” у напруженій боротьбі виборює перемогу у “Олімпії”.

Результати 6-го туру:

  • “Атлетік” – “Титан”, 15:3,
  • ФК “Ланс” – “Союзсталь”, 3:9,
  • “ПМГУ МПС” – “Петриківка”, 2:1,
  • “Каметсталь” – ФК “Двір”, 3:0,
  • “Лівий берег” – “Олімпія-2001”, 4:2.

У турнірній таблиці команди “Лівий берег”, “Олімпія-2001” та “Атлетік” набрали однакову кількість очок.

До речі, “Олімпія-2001” була лідером турніру, поки не зустрілася на полі з командою “Лівого берега”. Адже “олімпійці” до цієї гри не втратили жодного очка, тому для перемоги у чемпіонаті команді потрібно було перемогти у вирішальному поєдинку. Команда навіть лідирувала у першому таймі, і дуже сподівалася на перемогу, але не пощастило, “лівобережні” виявилися сильнішими, і вибороли перемогу. А от їх колеги – команда “Атлетік” у цьому турі дуже впевнено перемогли своїх суперників, причому з великим відривом, не давши супернику навіть можливості відігратися. Не раз “атлети” встановлювали рекорди турів. Так, у третьому вони забили команді з “Петриківки” 7 голів, у другому турі навішали команді “ПМГУ МПС” 10 голів, ну і в цьому – 15, хоча особистий рекорд команди – 23 голи.

5 серпня розпочинаються ігри 7-го туру, де у запеклій боротьбі зійдуться 8 команд, а вже 6 серпня пройде вирішальна гра. Зіграють команди по традиції на стадіоні ДЮСШ№2.

Чемпіонат міста з футболу серед команд виробничих підприємств та аматорських колективів стартував у Кам’янському 11 травня.