“Лівий берег” здолав “Олімпію-2001” у центральному матчі чемпіонату Кам’янського з футболу

30 липня на стадіоні “ДЮСШ №2” відбувся центральний матч туру між головними претендентами на перемогу в чемпіонаті Кам’янського з футболу серед промислових підприємств та аматорських колективів – командами “Олімпія-2001”та “Лівий берег”.

Лідер турніру “Олімпія-2001” до цієї гри не втратив жодного очка, тому для перемоги у чемпіонаті команді потрібно було здобути першість у вирішальному поєдинку.

Як пройшов матч

Гравці “Олімпії-2001” впевнено почали гру і вже на 20 хвилині Богдан Кучер відкрив рахунок – 1:0.

Одразу після перерви Богдан Яковлєв забив другий м’яч та збільшив перевагу своєї команди. Здавалося лідер чемпіонату візьме верх, але все змінилося після голу у відповідь гравцем “Лівого берега” Сергієм Завгороднім, який вийшов на заміну та майже першим дотиком завершив гольову комбінацію. Через мить на полі з’явився ще один спортсмен, Ігор Дейнега. Він двічі влучив у ворота суперників – 3:2 на користь “Лівого берега“.

Футболісти “Олімпії” мали не один шанс зрівняти рахунок у поєдинку, але фортуна відвернулась від них у цей вечір.

Крапку в протистоянні поставив Станіслав Куліш, забивши четвертий м’яч. Гра несподівано закінчилася з результатом 4:2 на користь “Лівого берега”.

У турнірній таблиці за один тур до закінчення чемпіонату три команди “Лівий берег”, “Олімпія-2001” та “Атлетик” набрали однакову кількість очок. Вирішальна дуель пройде у неділю, 6 серпня.

Заслужений тренер України з футболу Олександр Єжаков, який був присутній на матчі, зазначив, що спрогнозувати кінцівку чемпіонату доволі важно, адже на футбольному полі, як завжди, може трапитись все що завгодно.

– Ця гра виявилась неймовірно цікавою та напруженою. Дві команди грали емоційно, з задоволенням й підтримували високий темп, а сам спаринг став для вболівальників справжнім видовищем, – сказав О. Єжаков.

Фотографії з події