Благодійний матч Game4Ukraine: українці зможуть безкоштовно переглянути поєдинок на MEGOGO

5 серпня на стадіоні “Стемфорд” Брідж у Лондоні пройде благодійний футбольний матч Game4Ukraine. Його організаторами виступили Андрій Шевченко та Олександр Зінченко.

Подивитися захоплюючу гру можна буде безкоштовно на стрімінговому сервісі MEGOGO у розділі “Спорт”, в окремому поп-ап каналі Game4Ukraine, який з’явиться у день події, або на інтерактивному каналі “MEGOGO Футбол Перший”.

Головна мета заходу – благодійна. Футболісти хочуть зібрати кошти на відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею в Чернігівській області, який у березні минулого року розбомбили російські терористи.

Для матчу виготовили спеціальні футболки. Вже відомий склад команд та хто ще приєднається до благодійної події. Тренером команди Шевченко стала Емма Хейз, Зінченка – Арсен Венгер. До команд увійшло багато зірок.

Так, в команді “жовтих” Зінченка буде екс-капітан “Динамо” та збірної України Олег Лужний, Євген Коноплянка та Євген Левченко. Їм складуть компанію визначні гравці “Арсеналу”,  легендарні вінгери: воротар Йенс Леманн і Робер Пірес, Бакарі Санья, Джек Вілшер, Пер Мертезакер, зірки Англійської Прем’єр-Ліги минулих років: Мікаель Девід Джеймс, Йон-Арне Ріізе, Мартін Шкртел,  Джолеон Лескотт, Патрік Бергер та інші.

До команди “синіх” Михайла Мудрика та Андрія Шевченко приєднаються легенди “Челсі” Джанфранко Дзола та Петро Чех, володар “Золотого м’яча” Фабіо Каннаваро, багаторазовий переможець Ліги чемпіонів Кларенс Зеєдорф, видатні для вболівальників зі Стемфорд: Майкл Есьєн, Макеле Джо Коул, Джиммі-Флойд Хассельбайнк, що складають компанію Луккі Тоні, Семюеля Ето’о, Жерару Піке та інші зірки.