Українські легкоатлети збирають медальний врожай у різних куточках Європи

Українські легкоатлети підкорюють Європу. Наші спортсмени вибороли медалі в Португалії, Іспанії, Франції та Фінляндії.

Так, Роман Кокошко у Португалії, на турнірі “Meeting of Braga”, що проходив у рамках Світового легкоатлетичного континентального туру категорії “Challenger”, виборов перше місце у штовханні ядра. Він показав найкращий результат у 20.56 метра.

На змаганнях такого ж статусу в Іспанії “Míting Internacional d’Atletisme Ciutat de Barcelona” першим у стрибках у висоту з результатом 2.23 м став Дмитро Нікітін.

Продовжує демонструвати чемпіонський клас українка Наталія Кроль. На етапі Світового легкоатлетичного континентального туру “Bronze” “Meeting International Montgeron-Essonne” у бігу на 800 м вона фінішувала першою з часом 2.02,29 .

У Фінляндії на змаганнях такої ж категорії “Joensuu Motonet GP” в Йоенсуу спортсменка Юлія Чумаченко показала результат 1.85 м у стрибках у висоту, випередивши у боротьбі за перше місце за меншою кількістю спроб господарку сектора – Хета Туурі. Серед стрибунів із жердиною на третю сходинку п’єдесталу турніру  зійшов Ілля Кравченко, який показав результат 5.15 м.