Останні новини

У центральному парку Кам’янського з’явиться льодовий каток

- 26 Жовтня 2024, 15:10

Роботи з монтажу основи під велику ковзанку стартували біля адміністративної будівлі центрального парку Кам’янського на цьому тижні. Наразі робочі збирають каркас льодового поля розмірами 42х20 метрів. Згодом тут з’являться й інші цікавинки.

Директор КП “Парки Кам’янського” Олег Остапенко розповів, що дирекція давно шукала можливість не зачиняти парк на весь зимовий сезон. Поспілкувавшись з одним з орендаторів, було вирішено встановити у нашому парку льодовий каток, як це роблять в зимовий сезон у Білій Церкві та інших містах України.

Офіційне відкриття ковзанки заплановано вже на 1 грудня. Крім льодового поля з необхідною інфраструктурою (роздягальні, прокат ковзанів, кафетерій тощо) на містян чекатимуть й інші розваги, як-то автодром, гірка, атракціони та новорічний паровозик.

Різноманітні івенти для дітей та дорослих тут заплановано проводити майже кожного дня. Той, хто не вміє кататися на ковзанах, зможе отримати допомогу інструктора. Також в планах змагання з хокею.

Чи працюватиме каток у новорічну ніч, враховуючи обмеження комендантської години, поки не відомо. Про це буде повідомлено додатково.

У центральному парку Кам'янського з'явиться льодовий катокУ центральному парку Кам'янського з'явиться льодовий катокУ центральному парку Кам'янського з'явиться льодовий катокУ центральному парку Кам'янського з'явиться льодовий катокУ центральному парку Кам'янського з'явиться льодовий каток

Джерело: Sobitie

Читайте також:

По темі