Останні новини

“Сподіваюся, він зможе зробити свою справу”: Хірн назвав фаворита бою-реваншу Усик-Ф’юрі

- 25 Жовтня 2024, 13:10

21 грудня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) відбудеться бій-реванш між українським супертяжем, чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, WBC та IBO Олександром Усиком (22-0; 14 КО) і британцем Тайсоном Ф’юрі (34-1-1; 24 КО).

23 жовтня відбулася перша пресконференція боксерів, де вони провели битву поглядів. Ф’юрі на цей раз дивився в очі Усику, ще й полоскотав українця. Наш боксер прийшов в образі Хітмена. Британський промоутер, голова компанії MatchroomBoxing Едді Хірн розповів про свої враження від цього заходу.

“До бою лишилося близько дев’яти тижнів. Чесно кажучи, жоден із них не хотів там перебувати. Вони обидва вирушать до тренувальних таборів. Ф’юрі не виглядав повністю зацікавленим, а потім раптово Усик прийшов у костюмі. Я побачив, що Тайсон Ф’юрі казав: “Просто відправте мене до табору”. Взагалі Усика важко перемогти і дуже складно перемогти його після того, як він уже побив тебе. Я думаю, що Усик дуже впевнений перед цим боєм. Але Ф’юрі здатний на все, і він чудовий боєць. Сподіваюся, що він зможе зробити свою справу” – сказав промоутер.

Нагадаємо, в ніч на 19 травня у головному поєдинку боксерського шоу в Ер-Ріяді Усик переміг Ф’юрі роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114). Українець став першим абсолютним чемпіоном у надважкому дивізіоні з 1999 року. Він зберіг титули WBA, WBO, IBF та IBO, а також відібрав у британця пояс WBC.

Читайте також:

По темі