Останні новини

Ліга 1 презентувала новий трофей для переможця чемпіонату Франції-2024/25

- 18 Жовтня 2024, 13:10

Французька Ліга 1 презентувала новий чемпіонський кубок для переможця сезону 2024/25. Цей трофей, як стверджується, стане останнім штрихом у трансформації глобального бренду, який включає новий логотип, візуальну і звукову ідентифікації.

Вперше для виготовлення чемпіонського Кубка було залучено художника Матіаса Кісса, який розробив унікальний дизайн, а безпосередньо виготовленням трофею займалася компанія Christofle.

Новий McDonald’s Ligue 1 Trophy має висоту 54 сантиметри і важить майже 10 кілограмів. Він відрізняється масивною шестикутною основою в кілька ступенів, на якій нанесено назви призерів Ліги 1 з моменту її заснування (сезон 1932/33). Над основою височіють колони, а вінчає споруду блискуча сфера бездоганної форми. Весь кубок покриває позолота.

Офіційна назва новому трофею поки не дана, проте її обіцяють оголосити найближчими тижнями.

Нагадаємо, Ліга 1 з 1 липня цього року отримала нового титульного партнера – компанію McDonald’s. Договір було укладено на три сезони.

Три останні чемпіонати Франції (а також 10 з останніх 12-ти) виграв “Парі Сен-Жермен”. Цього сезону столичний клуб спочатку також лідирував, проте на даний момент (після семи турів) він на два очки відстає від “Монако”.

Читайте також:

По темі