Томас Тухель очолить збірну Англії з футболу

Німець Томас Тухель очолить збірну Англії, з ним уклали кантракт на два роки.

Про це повідомив футбольний інсайдер Фабріціо Романо в Instagram.

“Томас Тухель погодився стати головним тренером Нової Англії. Колишній тренер “Челсі” та “Баварії” погодив умови з Футбольною Асоціацією Англії. Тухель був у списку Ман Юнайтед з червня… але вони вирішили продовжити контракт з Еріком Тен Хагом. Лі Карслі залишить роботу зі збірною, а Тухель збирається стати новим головним тренером після перемовин…Незабаром угоду буде оголошено з заявою”, – зазначив Романо.

51-річний Тухель є одним із найвідоміших тренерів у Європі, він має багатий досвід роботи з такими клубами, як “Майнц”, “Боруссія” (Дортмунд), “ПСЖ”, “Челсі” та “Баварія”. На рахунку фахівця дві участі у фіналі Ліги чемпіонів із різними командами, а також перемога з “Челсі” у цьому престижному турнірі.

Після завершення сезону 2023/2024 Тухель залишив “Баварію” та влітку очікував пропозиції від “Манчестер Юнайтед”, однак керівництво клубу продовжило співпрацю з Еріком Тен Хагом.

У збірній Англії його завданням буде вивести команду на чемпіонат світу 2026 року. Угода набуде чинності з січня 2025 року, а до того часу збірною керуватиме Лі Карслі, який після шостого туру Ліги націй повернеться до молодіжної збірної Англії.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Fabrizio Romano (@fabriziorom)

Читайте також: