Останні новини

Юнацька збірна України поступилася Бельгії в матчі кваліфікаційного раунду Євро-2025

- 16 Жовтня 2024, 10:10

15 жовтня, в Генку, у заключному матчі першого кваліфікаційного раунду Євро-2025 юнацька збірна України U-17 зустрілася з командою Бельгії. Українці достроково забезпечили вихід до наступного етапу, здобувши перемоги над Косовом (4:2) і Казахстаном (3:0). Тепер підопічні Юрія Мороза боролися за перше місце в групі з господарями турніру.

На 9-й хвилині Бельгія відкрила рахунок завдяки удару Мутеби, який точно поцілив у кут воріт. Українці створили кілька небезпечних моментів: Калюжний пробив поруч зі стійкою, а удари Зубрія, Сливи та Зудіна були неточними або відбиті воротарем. Мутеба двічі перевірив надійність нашого голкіпера Крапівіна.

У другому таймі Петровський наніс дальній удар по воротах бельгійців, а Фернандес відповів ударом у стійку. На 59-й хвилині Україна зрівняла рахунок: Зудін забив після добивання удару Шишкевича. Після цього українці кілька разів загрожували воротам суперників, але бельгійський воротар Еверс відбив усі спроби.

На 90-й хвилині Бельгія забила переможний гол — да Сілва відзначився ударом з-за меж штрафного, що принесло господарям перемогу 2:1. Українська збірна, посівши друге місце в групі, виходить у другий раунд кваліфікації, жеребкування якого відбудеться в грудні.

Україна (U-17) — Бельгія (U-17)  1:2 (0:1)

Голи: Зудін (59) — Мутеба (9), да Сілва (90).

Читайте також:

 

По темі