Збірна України оголосила заявку на матч проти Чехії у Лізі націй

Головний тренер збірної України Сергій Ребров оголосив заявку команди на матч із Чехією у четвертому турі Ліги націй-2024/25.

До списку увійшов нападник Артем Довбик, який пропустив останнє тренування “синьо-жовтих”, а також хавбек Тарас Степаненко, який тренувався із бандажом на коліні. З гравців, які залишаються у розташуванні збірної у Вроцлаві, не потрапили у заявку Валерій Бондар та Владислав Кабаєв.

Заявка збірної України на матч проти Чехії:

  • Воротарі: Георгій Бущан (“Динамо”), Анатолій Трубін (“Бенфіка”, Португалія).
  • Захисники: Олександр Тимчик (“Динамо”), Микола Матвієнко, Юхим Конопля, (усі – “Шахтар”), Богдан Михайличенко (“Полісся”), Ілля Забарний (“Борнмут”, Англія), Максим Таловєров (ЛАСК, Австрія), Олександр Сваток (“Остін”, США).
  • Півзахисники: Микола Шапаренко, Віталій Буяльський (обидва – “Динамо”), Георгій Судаков, Дмитро Криськів, Олександр Зубков, Тарас Степаненко (усі – “Шахтар”), Олексій Гуцуляк, Олександр Назаренко (“Полісся”), Михайло Мудрик (“Челсі”, Англія), Іван Калюжний (“Олександрія”).
  • Нападники: Владислав Ванат (“Динамо”), Артем Довбик (“Рома”, Італія), Роман Яремчук (“Олімпіакос”, Греція).

11 жовтня, у рамках третього туру Ліги націй-2024/25, Україна у Познані мінімально обіграла Грузію (1:0), набравши свої перші очки. Чехія, у свою чергу, вдома впевнено взяла гору над Албанією (2:0).

У турнірній таблиці групи 1 дивізіону В лідирують Грузія та Чехія – в активі обох команд по 6 очок. Україна та Албанія мають по три бали у своєму активі.

Матч України проти Чехії відбудеться у Вроцлаві 14 жовтня. Початок зустрічі о 21:45 за київським часом. Поєдинок обслужить іспанський рефері Гільєрмо Куадра.

Читайте також: