“Тренуюся щодня”: Гарсія хоче реванш з Хейні

Колишній тимчасовий чемпіон світу за версією WBC у легкому дивізіоні американець Райан Гарсія (24-1, 20 КО) оголосив, що хоче бій-реванш з Девіном Хейні (31-0, 15 KO).

“Я тренуюся щодня, щоб коли Девін Хейні захоче зробити це, він знову зійшов з дистанції. Ми вже надерли йому дупу один раз і зробимо це знову. Цього разу не буде жодних суперечок”, – заявив Гарсія.

На цю заяву відреагував батько чемпіона світу за версією WBC у першій напівсередній вазі Девіна Хейні Білл Хейні.

“Райан, якщо ви хочете реванш, у вас є 48 годин, щоб зареєструватися на допінг-контроль через VADA. Подивимося, наскільки ви хочете цього. Ви згадали моє ім’я і, як знаєте, я завжди реагую. Ми готові до бою із будь-яким суперником. А ти, Райан? Ти маєш 48 годин, чемпіон”, – наголосив Хейні-старший.

Нагадаємо, Гарсія наприкінці квітня цього року провів поєдинок проти Девіна Хейні. Девін тричі за поєдинок опинився у нокдауні. За суддівськими записками Раян тріумфував з рахунком 114:110 та 115:109. Ще один суддя зафіксував нічию (112:112).

Гарсія, незважаючи на перемогу, не відібрав чемпіонський пояс у Хейні, оскільки перевищив обумовлений ліміт вагової категорії. За словами глави WBC Маурісіо Сулеймана, пояс не стає вакантним, а залишається у Девіна. Згодом Гарсія провалив допінг-тест.

Читайте також: