Збірна України з пляжного футболу програла Польщі в другому матчі ЧС

7 жовтня збірна України з пляжного футболу провела другий матч у європейській кваліфікації до чемпіонату світу-2025, що проходить в іспанському Кадісі.

У першій грі підопічні Миколи Костенка здобули переконливу перемогу над збірною Норвегії з рахунком 8:2. Після поразки норвежців у матчі з поляками (1:6), українці забезпечили собі місце в плей-оф. Однак у другому поєдинку команда зустріла сильнішого суперника — збірну Польщі.

На жаль, цього разу гра не склалася: після першого періоду Україна вже програвала 0:4, а у другій 12-хвилинці рахунок зріс до 0:6. Лише на початку третього періоду Олег Зборовський зміг забити єдиний гол, який став лише слабкою втіхою на тлі остаточної поразки — 1:8.

Хто стане суперником України в 1/8 фіналу кваліфікації, визначиться 8 жовтня.

Відбір ЧС-2025. Європейська кваліфікація. Група F

Україна — Польща — 1:8

Голи: Зборовський (25) — Кароляк (5), Єсьоньовський (6), Брохоцький (11, 15, 35), Клопец (12), Бістула (23), Блащик (28).

Наразі Україна посідає 2 місце в турнірній таблиці, маючи 3 очки, перші – поляки, 6 очок, треті – норвежці, 0 очок.

За підсумками групового раунду до 1/8 фіналу вийдуть найкращі 16 команд — перші-другі з кожної групи й чотири найкращі треті. Матчі 1/8 фіналу, другий груповий турнір та стикові поєдинки пройдуть 9—13 жовтня.

Читайте також: