Українка Матюніна перемогла на Турнірі найсильніших юніорів Європи з настільного тенісу

Вероніка Матюніна — переможниця Турніру найсильніших юніорів Європи (ТОП-10) з настільного тенісу серед 19-річних спортсменок.

Спортсменка з Сєвєродонецька здобула «золото» міжнародного турніру, що проходив у польському місті Гродзиськ-Мазовецький з 4 по 6 жовтня. У змаганнях взяли участь найкращі молоді тенісисти континенту за запрошенням European Table Tennis Union.

На початку змагань Вероніка була посіяна тільки шостою серед десяти спортсменок, однак під час змагань поступово виявлялася її перевага над опонентками. Вероніка з першого дня пробилася до передових позицій в турнірній сітці та утримувала їх до останнього матчу, який і став вирішальним. Її суперниця – француженка Клеа Де Стопеллейр – також мала мінімум поразок і при вдалому для себе ходу подій у фінальному матчі могла стати золотою медалісткою.

Поєдинок проходив у запеклій боротьбі, і було видно, що Клеа Де Стопеллейр – дуже майстровита та награна суперниця, саме вона й виграла перший сет. Проте Вероніці та її тренеру – Крісті Тот, вдалося нав’язати свою тактику та звести на нуль переваги француженки. Поєдинок закінчився з рахунком 4:2 на користь української тенісистки.

Читайте також: