Стало відомо, де національні збірні України з баскетболу зіграють чергові матчі кваліфікації Євро-2025

В листопаді чоловіча та жіноча збірні України зіграють свої чергові матчі кваліфікації чемпіонату Європи-2025. Першими зіграють жінки: національна команда 7 листопада о 19:00 у виїзному матчі відбіркового турніру протистоятиме Північній Македонії, після чого прийматиме команду Сербії.

Про це повідомляє Федерація баскетболу України.

Свій номінально домашній матч проти Сербії українська жіноча збірна зіграє в Ризі, Латвія на майданчику Олімпійського центру. Гра відбудеться 10 листопада о 21:30 за київським часом.

Також стало відомо місце проведення наступних матчів чоловічої збірної України. Обидві гри в листопаді наша національна команда зіграє проти Ізраїлю в Ризі. Українська збірна проведе свій номінально домашній матч у Ризі.

Таким чином номінально виїзний матч з ізраїльтянами відбудеться 25 листопада, а домашній заплановано на 22 листопада. Проте щодо домашньої гри продовжуються перемовини між ФБУ та ФІБА стосовно переносу гри на 23 листопада. У випадку, якщо гра відбудеться 22 числа, її буде зіграно в денний час. Точний час початку матчів буде уточнено пізніше.

Читайте також: