“Динамо” програло “Лаціо” в стартовому матчі етапу ліги Європи

25 вересня київське “Динамо” зіграло перший номінально домашній матч у цьогорічній Лізі Європи. Суперником став римський “Лаціо”.

Перший тайм склався для киян вкрай невдало. Вже на 5-й хвилині захисники команди допустили помилку в центрі оборони, що дозволило Булай Діа пробити з середньої дистанції та забити у ворота Георгія Бущана.

Ситуація ускладнилася ще більше на 19-й хвилині, коли через травму поле був змушений покинути Себальйос. Це послабило центр захисту “Динамо”, і через декілька хвилин римляни забили ще двічі: спочатку Фісайо Деле-Баширу, а згодом знову Булай Діа, збільшивши рахунок до 0:3.

Перед перервою українці активізувалися і створили кілька небезпечних моментів. Піхальонок, Бражко та Ярмоленко завдали ударів по воротах “Лаціо”, але голкіпер суперників зумів їх відбити.

У другому таймі кращий шанс знову мали римляни. На 61-й хвилині Педро Родрігес вийшов один на один з Бущаном, але воротар перевів м’яч у стійку. Невдачі “Динамо” продовжилися, коли на 72-й хвилині Максим Брагару отримав червону картку, залишивши команду в меншості. Однак через 10 хвилин арбітр видалив і гравця “Лаціо”, Тіджані Носліна, за грубу гру.

Попри це, матч завершився з рахунком 0:3 на користь “Лаціо”

Ліга Європи-2024/2025. Етап ліги. 1 тур

“Динамо” (Україна) — “Лаціо” (Італія) — 0:3 (0:3)

Голи: Діа (5, 35), Деле-Баширу (34).

Попереджені: Дубінчак (63), Михавко (90+3) — Романьйолі (88).

Вилучені: Брагару (72) — Нослін (82).

Свій наступний матч Ліги Європи “Динамо” проведе 3 жовтня на виїзді проти німецького “Гоффенгайма” (початок — о 19:45 за київським часом).

Читайте також: