Україна розгромила Анголу у другому турі ЧС-2024 з футзалу

Збірна України з великим рахунком обіграла Анголу у другому турі чемпіонату світу-2024 з футзалу – 7:2.

“Жовто-синім” вдалося впевнено реабілітуватися за погром від Аргентини (1:7) на старті турніру. Вже в першому таймі питання про переможця було знято – Євген Жук відкрив рахунок з пенальті, невдовзі два голи поспіль забив Ігор Корсун. Ангольці відразу скоротили розрив у рахунку, але це був не більше, ніж “гол престижу”.

Після перерви команда Олександра Косенка продовжила атакувати у прагненні покращити різницю м’ячів. Ще тричі українцям вдалося вразити чужі ворота, потім вони втратили кілька шансів, щоб вийти за загальною різницею “в нуль” і нарвались на контратаку. Але перед самою сиреною, за сім секунд до кінця, Назарію Шведу з пасу Ігоря Чернявського вдалося оформити сьомий гол.

Сьогодні у групі С також буде зіграний матч Аргентина – Афганістан. У першому турі азійська команда була сильнішою за Анголу з рахунком 6:4. Якщо південноамериканці виграють більш ніж у три м’ячі, то у поєдинку останнього туру проти Афганістану (21 вересня) команду Косенка влаштує і нічия.

Відповідно до регламенту, вихід із групи гарантує одне з двох перших місць. Також є шанс пройти у плей-оф із третього рядка.

Читайте також: