Джошуа-Дюбуа: де дивитися бій представників хевівейту та на кого ставлять букмекери

21 вересня відбудеться поєдинок двох представників хевівейту Ентоні Джошуа (28-3, 25 KO) та Даніеля Дюбуа (21-2, 20 KO). Ареною для івента стане лондонський стадіон “Вемблі”.

На кону поєдинку стоятиме титул IBF, від якого відмовився Усик. Переможець бою зустрінеться з переможцем реваншу Усик-Ф’юрі.

Прогнози букмекерів

Букмекери фаворитом бою вважають Джошуа. На його перемогу ставлять коефіцієнт  – 1,28, на успіх Дюбуа – 4,7, на нічию – 17. Коефіцієнт на дострокову перемогу Джошуа становить – 1,44, а на тріумф суддівським рішенням – 6,5.

Якщо переможе Джошуа, то він стане триразовим чемпіоном світу і боротиметься з переможцем реваншу Усик – Ф’юрі. Якщо сильнішим виявиться Дюбуа, то він фактично поставить хрест на кар’єрі суперника.

Де та о котрій дивитися бій

В Україні бій можна буде подивитися на відеосервісі DAZN. Вартість показу складатиме 815 гривень. Місячну передплату на платформу можна оформити за 370 грн. Також шоу покажуть британські канали TNT Sports та Sky Sports. Сайт OBOZ.UA проведе онлайн-трансляцію бою, початок о 23:45.

Нагадаємо, в червні Дюбуа у восьмому раунді завершив бій із Філіпом Хрговичем. Британський суперважковаговик завоював титул “тимчасового” чемпіона IBF. Джошуа в останньому бою здобув перемогу над екс-чемпіоном світу в UFC Френсісом Нганну.

Читайте також: