Майк Тайсон та Джейк Пол провели дуель поглядів на місці майбутнього бою

Відбулася чергова дуель поглядів між двома майбутніми суперниками, легендою боксу Майком Тайсоном та YouTube-блогером та боксером Джейком Полом.

Зустріч пройшла у чаші арени AT&T Stadium у місті Арлінгтон, штат Техас, США, перед матчем місцевої команди з американського футболу “Даллас Ковбойз”. На відміну від попередньої дуелі поглядів, коли між чоловіками відбулася невелика бійка, цього разу опоненти трималися підкреслено ввічливо – відразу ж потиснули один одному руки, а потім просто подивилися один на одного.

Поєдинок Тайсон – Пол відбудеться на вищезгаданій арені 15 листопада. В андеркарді поєдинку пройде “бій-реванш” між Кеті Тейлор та Амандою Серрано.

30 червня Залізному Майку виповнилося 58 років. У листопаді 2020 року Тайсон провів виставковий бій з екс-чемпіоном світу в п’яти вагових категоріях Роєм Джонсом. Поєдинок завершився внічию. В андеркарді івента Джейк Пол нокаутував Нейта Робінсона.

Останній професійний бій Тайсон провів у 2005 році. Майк поступився технічним нокаутом у шостому раунді ірландцю Кевіну Макбрайду.

Читайте також: