Новий рекорд: Кріштіану Роналду набрав 1 млрд підписників у соцмережах

Форвард “Аль-Насра” та збірної Португалії Кріштіану Роналду став першою людиною у світі, яка зібрала мільярд підписників у своїх соціальних мережах.

“Ми увійшли в історію – 1 МІЛЬЯРД підписників! Це більше, ніж просто цифра – це свідчення нашої спільної пристрасті, прагнення та любові до гри та за її межами. Від вулиць Мадейри до найбільших сцен світу, я завжди грав для своєї сім’ї та для вас, і тепер 1 мільярд із нас стоять разом.

Ви були зі мною на кожному етапі шляху, через всі злети та падіння. Ця подорож – наша подорож, і разом ми показали, що немає межі тому, чого ми можемо досягти. Дякую за віру в мене, за підтримку і за те, що ви були частиною мого життя. Найкраще ще попереду, і ми продовжимо боротися, перемагати та творити історію разом”.

Мільярд підписників сумарно був набраний на сторінках Роналду у шести соціальних мережах:

  • Instagram – понад 639 млн підписників;
  • Facebook – понад 170,5 млн;
  • X – понад 113 млн;
  • YouTube – понад 60,5 млн;
  • Kuaishou – понад 9,3 млн;
  • Weibo – понад 7,5 млн.

Нагадаємо, у серпні Роналду запустив свій YouTube-канал – за перші півтори години після запуску канал отримав понад мільйон підписників – і це новий рекорд в історії YouTube.

У вересневих матчах Ліги націй Кріштіану Роналду забив за збірну Португалії по голу у матчах проти Хорватії (2:1) та Шотландії (2:1). Він оновив свій же рекорд за кількістю зіграних матчів за національну команду та забитих м’ячів – у складі збірної Португалії Роналду забив 132 м’ячі у 212 проведених зустрічах. Також після голу у ворота Шотландії Кріштіану встановив черговий рекорд – впродовж кар’єри він забивав 48 різним національним збірним.

Читайте також: