Кам’янський греко-римлян Іван Стефанський здав кров для українських захисників

13 вересня, напередодні Всеукраїнського дня фізкультури, відомий спортсмен з Кам’янського Іван Стефанський здав кров для українських захисників.

19-річний Іван Стефанський є вихованцем кам’янської ДЮСШ №3, тренується під керівництвом тренерів Юрія Никитенка та Євгена Лютого. Іван – чемпіон України U-23 з греко-римської боротьби у ваговій категорії 55 кг, також представляв нашу країну на Чемпіонатах світу та Європи в складі збірної України.

Для Івана донорство — це не просто благодійність, а особиста місія. Виходець із багатодітної родини, де з восьми дітей четверо, включно з ним, є донорами, він продовжує традицію допомагати іншим. Його мама — медична сестра, а старший брат Володимир Стефанський захищає Україну на передовій. Іван неодноразово доводив своє бажання допомагати, кожного разу, коли має можливість, ділячись не лише своїми перемогами на рингу, але й кров’ю, яка може врятувати життя.

Своїм прикладом Іван закликає молодь до активної участі в донорстві, нагадуючи, що навіть найменший внесок може мати величезне значення для тих, хто потребує допомоги.

Кам'янський греко-римлян Іван Стефанський здав кров для українських захисників Кам'янський греко-римлян Іван Стефанський здав кров для українських захисників Кам'янський греко-римлян Іван Стефанський здав кров для українських захисників Кам'янський греко-римлян Іван Стефанський здав кров для українських захисників

Читайте також: